KIDANJE KARMIČKIH VEZA

Karmička veza je veza dvoje ili više ljudi koji se susretnu kako bi odradili karmički dug.

Karmičku vezu možete imati s bilo kime – ljubavnim i bračnim partnerom, bivšim seksualnim partnerom, roditeljem, djetetom, šefom, prijateljem ili susjedom. O kome god da se radi, ovu vezu ćete prepoznati po snažnom energetskom naboju koji vlada između vas i te osobe, a koji je gotovo nemoguće kontrolirati.

Ako za primjer uzmemo ljubavnu karmičku vezu onda možemo govoriti o vezi u kojoj na samome početku postoji snažan osjećaj privlačnosti, seksualnog naboja, ljubavi, ushićenja i „prepoznavanja duša“, međutim veza vrlo brzo postane teška i zahtjevna jer se počinju otvarati stare rane i počinje karmičko ratovanje.

U ovakvoj vezi najčešće se izmenjuju snažni osjećaji ljubavi i mržnje koja je običnom promatraču potpuno nelogična, međutim osobe koje se nalaze u ovakvoj vezi ne mogu otići jedno od drugog. I kad se pokušaju fizički udaljiti, razdvajanje traje kratko i više puta se vraćaju jedno drugome. Ovo je veza koja crpi energiju osobama koje su u njoj i to za vrijeme dok veza traje,  ali također i nakom „fizičkog“ razdvajanja.

Slična situacija je i kad se radi o karmičkoj vezi između roditelja i djece koju ćete prepoznati po neprestanom ponavljanju istih problema ili po nasljeđenim obrazacima ponašanja koji vas drže „zarobljenima“ u prošlosti.  U ovoj vrsti karmičke veze najčešće se ne poštuju osobne granice ili se stvara ovisnički odnos. Može biti prisutan i neobjašnjivi strah od gubitka, od napuštanja, odbijanja ili bilo koje vrste razdvajanja.

Kao što je već i spomenuto, karmičku vezu možete imati s bilo kime, međutim o kome god da se radi vi ćete to znati!

Bez obzira o kojoj vrsti karmičke veze je riječ, pravilo je isto – svaku karmičku vezu potrebno je energetski raskinuti kako se karma više ne bi ponavljala i kako ne biste uvijek iznova proživljavali iste ili slične životne drame.

Kidanje karmičkih veza moguće je napraviti kroz vođeni energetski proces u kojem se prekidaju  sve uvjetovanosti, strahovi, zamjeranja i sva ostala negativna programiranja koja postoje između osoba i to u svim dimenzijama, vremenima i ugovorima duše.

Proces kidanja energetskih veza održat će se u utorak, 18.05.2021. u 20 sati u organizaciji centra INFINITY by Sanja.

Prije nego što se uopće odlučite na ovaj proces, potrebno je da znate da kidanjem karmičkih veza vi ne kidate ljubav ili kontakt s drugom osobom, već se oslobađate karmičkih dijelova koji vam više ne služe. Nakon kidanja karmičkih veza, odnosi između vas i te osobe postat će bolji i kvalitetniji. Osjećat ćete se oslobođeno!

Kako bi cijeli ovaj proces prošao u najboljem redu i kako biste nakon intenzivnog iskustva kidanja karmičke veze vratili svoj energetski balans, poklanjamo vam jednu sesiju Rekonektivnog iscjeljivanja na daljinu. Sesija se radi jedan na jedan s praktičarkom Rekonekcije i Rekonektivnog iscjeljivanja Sanjom Vicić.

 

Više o Rekonektivnom iscjeljivanju možete pronaći ovdje:

Rekonektivno iscjeljivanje

 

PROCES KIDANJA KARMIČKIH VEZA:

DATUM:           18.05.2021.

VRIJEME:         20 sati

MJESTO:           online – Zoom

Predviđeno vrijeme trajanja 90 min.

Online susret i cijeli proces kidanja karmičkih veza bit će sniman.

Sve prijavljene osobe dobit će snimak na svoj mail kako bi ovaj postupak mogle ponoviti s istom ili drugom osobom.

 

CIJENA :            520 kn*

PRIJAVE:           infinitybysanja@gmail.com

 

Mjesto je obavezno rezervirati uplatom:

INFINITY by Sanja, obrt za unapređenje kvalitete života

vl. Sanja Vicić

Čavle, Podrvanj 18

IBAN:  HR2923600001102909248

*za uplate iz inozemstva cijena je 72 €, a podatke za uplatu poslat ćemo vam na mail nakon vaše prijave.

RADIONICE

Ove radionice su kreirane za sve vas koji osjećate da je došlo vrijeme da učinite suštinske promjene u svome životu.

Pretplata na newsletter donosi poklon dobrodošlice